#wefie Instagram Photos & Videos

wefie - 1.6m posts

Top Posts

  • 4 laki2 yg selalu membuat aku pusing , sebel, kesel tetapi di saat titik terlelah ku, mereka yg selalu membuat aku tersenyum dari hati .. thank you...
  • 4 laki2 yg selalu membuat aku pusing , sebel, kesel tetapi di saat titik terlelah ku, mereka yg selalu membuat aku tersenyum dari hati .. thank you sayang nya mami ๐Ÿฅฐ #family #blessed #love
  • 766 16 6 days ago
  • ๐Ÿฅบlari terus, jaga makan, malah naik๐Ÿ˜Œ
  • ๐Ÿฅบlari terus, jaga makan, malah naik๐Ÿ˜Œ
  • 671 3 3 days ago

Latest Instagram Posts

  • #10yearschallenge dengan gaya dan posisi yang sama ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž
Kekinian yang menurut saya is oke koq
Jadi ngingetin diri sendiri, bahwa waktu itu sa...
  • #10yearschallenge dengan gaya dan posisi yang sama ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž Kekinian yang menurut saya is oke koq Jadi ngingetin diri sendiri, bahwa waktu itu sangat cepat berlalu Dan hal2 yang di belakang itu adalah memory yang nanti tersimpan dalam kotak2 di kepala Bad memory simpan di kotak yang disegel, good memori di simpan di kotak tanpa segel yang bisa kita buka kapan saja, kalau kita merindukannya #10yearsago #10yearchallenge #selfie #wefie #family #familytime
  • 4 0 6 hours ago
  • 40CM Camouflage RC Tank Model Leopard 2 Electric Remote Control Tank Toys For Children Boys Birthday Gifts Learning Toy Electronic Games $ 92.76 an...
  • 40CM Camouflage RC Tank Model Leopard 2 Electric Remote Control Tank Toys For Children Boys Birthday Gifts Learning Toy Electronic Games $ 92.76 and FREE Shipping Tag a friend who would love this! #rchobby #wefie #aerialphotography
  • 2 0 6 hours ago
  • Young wild and free is an apt description of this bunch
  • Young wild and free is an apt description of this bunch
  • 17 3 7 hours ago
  • X8SW Multicopter RC Dron Quadcopter Drone with Camera HD Wifi FPV Quadrocopter 2.4G 6Axis Remote control Helicopter Toys $ 41.86 and FREE Shipping ...
  • X8SW Multicopter RC Dron Quadcopter Drone with Camera HD Wifi FPV Quadrocopter 2.4G 6Axis Remote control Helicopter Toys $ 41.86 and FREE Shipping Tag a friend who would love this! #rchobby #wefie #aerialphotography
  • 7 0 7 hours ago
  • 2Pcs Storage Bags Carrying Case Protection Box Hard Shell for DJI Mavic Pro Drone Fuselage and Remote Controller $ 13.90 and FREE Shipping 
Tag a f...
  • 2Pcs Storage Bags Carrying Case Protection Box Hard Shell for DJI Mavic Pro Drone Fuselage and Remote Controller $ 13.90 and FREE Shipping Tag a friend who would love this! #rchobby #wefie #aerialphotography
  • 6 0 9 hours ago
  • DJI Mavic Pro Durable Portable Hardshell Transmitter Controller Storage Box and Drone Body Housing Bag Protective Case for MAVIC $ 18.05 and FREE S...
  • DJI Mavic Pro Durable Portable Hardshell Transmitter Controller Storage Box and Drone Body Housing Bag Protective Case for MAVIC $ 18.05 and FREE Shipping Tag a friend who would love this! #rchobby #wefie #aerialphotography
  • 8 0 10 hours ago
  • MJX Export B2W (BR) Bugs 2 GPS Brushless RC Quadcopter Drone With 5G WIFI FPV 1080P HD Camera Altitude Hold Drone $ 209.75 and FREE Shipping 
Tag a...
  • MJX Export B2W (BR) Bugs 2 GPS Brushless RC Quadcopter Drone With 5G WIFI FPV 1080P HD Camera Altitude Hold Drone $ 209.75 and FREE Shipping Tag a friend who would love this! #rchobby #wefie #aerialphotography
  • 7 0 11 hours ago
  • Waterproof EVA Hard Storage Bag Carry Case for DJI Spark Drone Accessories handbag Box Portable Cases Shoulder Storage $ 31.93 and FREE Shipping 
T...
  • Waterproof EVA Hard Storage Bag Carry Case for DJI Spark Drone Accessories handbag Box Portable Cases Shoulder Storage $ 31.93 and FREE Shipping Tag a friend who would love this! #rchobby #wefie #aerialphotography
  • 6 0 13 hours ago
  • RC Tank Israel Merkava Main Battle Tank 15 Channel 1/20 Model With Shoot Bullet and Sound Recoil Effect Electronic Toy $ 116.42 and FREE Shipping 
...
  • RC Tank Israel Merkava Main Battle Tank 15 Channel 1/20 Model With Shoot Bullet and Sound Recoil Effect Electronic Toy $ 116.42 and FREE Shipping Tag a friend who would love this! #rchobby #wefie #aerialphotography
  • 5 0 14 hours ago
  • Because it's never fun to be drunk alone... We're not saying we're drunk here, though. ๐Ÿค”๐Ÿค๐Ÿ˜… Never a dull moment with you queer chekims. ๐Ÿ˜˜ Salama...
  • Because it's never fun to be drunk alone... We're not saying we're drunk here, though. ๐Ÿค”๐Ÿค๐Ÿ˜… Never a dull moment with you queer chekims. ๐Ÿ˜˜ Salamat, powerful rainbow friend. Life beyond #Neat. ๐Ÿ”ฝ๐Ÿ”ผ ๐ŸŒˆ ๐Ÿ•๐Ÿธ๐Ÿ’‹ #wefie #friends #foodlove #pizza #margarita #fun #tuesday
  • 8 0 15 hours ago
  • Day 15 - 30 Hari Bercerita

Kenalin ini Hikmah @hikmahtunisa , teman sekolah ku dulu, dulu banget. Ya 2 tahun lalu lah (HAHAHA). Gak deng, becanda....
  • Day 15 - 30 Hari Bercerita Kenalin ini Hikmah @hikmahtunisa , teman sekolah ku dulu, dulu banget. Ya 2 tahun lalu lah (HAHAHA). Gak deng, becanda. Ya udah beberapa tahun lalu lah hahaha. Kami ketemu ga sengaja disebuah toko roti. Awalnya aku ga yakin kalo itu dia, karena ada perubahan yang cukup drastis. Aku mau menceritakan sedikit tentang Hikmah. Hikmah bisa dibilang adalah pribadi yang asik banget. Anggota Pramuka yang aktif dan super rame. Kebayang kan anggota Pramuka, aktif dan superrrrrr rame. Apalagi kalo udah nyanyi seru-seruan. Beberapa kali kita pernah kerjasama bareng karena aku ketua PMR disekolahku saat itu dan ga pernah ada ngeluh capek kalo lagi tugas deh. Selama sekolah, ga pernah gw liat Hikmah datang dengan muka murung, kesel ataupun bete. Wah ceria banget pokoknya. Sekalipun ada yang mengolok "fisik" nya yang plus plus plus, Hikmah justru membalasnya dengan lelucon dan jadi terlihat temakin pede. Setelah lulus, Hikmah ikut test CPNS dan lolos (Alhamdulillah) dan hidup di perantauan. Dan hidup di perantauan membawa banyak perubahan di diri Hikmah, salah satunya gaya hidup. Nah, Hikmah ini adalah bagian dari semangat aku untuk memulai hidup sehat kembali. Secara tidak langsung, aku merubah gaya hidup ku jadi sehat kembali karena motivasi dari Hikmah di Instagram. Thanks Hikmah. Semoga bisa ketemu lagi kita. Sehat dan sukses selalu ๐Ÿ’™๐Ÿ’™๐Ÿ’™ #30hbc1915 #30haribercerita @30haribercerita
  • 28 2 15 hours ago
  • So, today is our wedding anniversary. We've been together for 4 years in marriage life, and we've spent times as a couple for 13 years.
Smiles, lau...
  • So, today is our wedding anniversary. We've been together for 4 years in marriage life, and we've spent times as a couple for 13 years. Smiles, laughs, tears, and fights, that we've shared and felt together truly made us more mature. But it's still not enough, because day by day we have to learn more and more. And, we must realize that we are no longer 20s (tahu diri ki' yek). Therefore, the most important thing at this time is that we must take care of our health together. Selalu saling mengingatkan, ya! Karena harta yang paling berharga setelah keluarga adalah kesehatan. ๐Ÿ˜ You know I love you so much and will love you 'til I die. โค๏ธ๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’›๐Ÿงก๐Ÿ’œ๐Ÿ–ค โ€ข PS: anyway, this is my first post on my Instagram feed in 2019 ๐Ÿ˜Ž โ€ข โ€ข โ€ข #EraRian #couple #marriagelife #weddinganniversary #husbandandwife #happilyeverafter #couplegoals #igcouple #wefie #togetherforever #firstpostin2019
  • 51 2 15 hours ago
  • My Everything โ™ฅ๏ธ
  • My Everything โ™ฅ๏ธ
  • 60 1 16 hours ago
  • Ning Baizura enthralling the audience with her amazing vocals at the Sunway Media Nite.
First met @ningdalton at the press conference of Throw Down...
  • Ning Baizura enthralling the audience with her amazing vocals at the Sunway Media Nite. First met @ningdalton at the press conference of Throw Down (with Aaron Kwok) over 10 years ago when i was interning at the TV station. (Big thanks to my photographer Shahril for this shot ๐Ÿ‘ผ)
  • 35 2 6 days ago