#travelkorea Instagram Photos & Videos

travelkorea - 138.9k posts

Top Posts

  • Belom kesampaian photo sama orangnya sama Doll nya aja dulu 😂 buat kpopers kaya gw udah ga asing sama negara Korea tapi kalian selalu penasaran ka...
  • Belom kesampaian photo sama orangnya sama Doll nya aja dulu 😂 buat kpopers kaya gw udah ga asing sama negara Korea tapi kalian selalu penasaran kan gimana sih negara Korea itu? Negara Korea itu benar-benar luar biasa banyak banget yang bisa di explore dari Korea ini bukan hanya kemajuan teknologi mereka tapi juga budayanya. Nah photo gw di atas itu adalah K-Star ROAD di daerah Cheongdam-dong Gangnam,buat kamu yang suka K-Pop Wajib deh ke tempat ini, buat foto-foto bareng boneka group K-Pop yang kamu suka. . Jadi kangen Korea nih ga sabar buat balik lagi ke Korea, kalian mau ikut gak? Nih gw punya caranya buat kalian bisa ke Korea tapi dapet uang saku selama di Korea. . ✔ Buat rencana perjalanan 5H4M sesuai template yang disediakan di microsite www.visitkorea.or.id/kekoreaaja. . ✔ Rencana perjalanan (itinerary) berisi: ➡ Destinasi wisata yang ada di Provinsi ke-3 (info tentang Provinsi ke-3 bisa kamu dapatkan di microsite) ➡ Ski Resort ➡ Salah satu destinasi yang ada di video "Have You Ever?" oleh #EXO ~ . ✔ Share/Upload rencana perjalanan yang sudah kamu buat, bersamaan dengan salah satu video EXO “Have You Ever?” di media sosial. . ✔ Dan jangan lupa cantumkan hashtag #KeKoreaAja serta #AkudanKorea pada caption . Gampang kan? . 2 pemenang yang beruntung punya kesempatan menelusuri Korea bareng @edhozell Yuhuuu~~~ . . Yuk buruan buat rencana perjalanan versi lo karena ini cuma sampai 1 Desember 2018 aja, btw setiap akun bisa submit lebih dari 1 rencana perjalanan loh, . #kto #ktoid #jelajahkorea #explorekorea #travelkorea #destinasikorea #KeKoreaAja #AkudanKorea #엑소 #한국 #관광 #홍보대사
  • 37625 337 11:02 AM Nov 19, 2018

Advertisements

  • This one is from @po8orsky thank you for submitting. If you want to get a chance to get featured tag us with @discoversouthkorea
  • This one is from @po8orsky thank you for submitting. If you want to get a chance to get featured tag us with @discoversouthkorea
  • 1818 25 3:02 PM Nov 29, 2018

Advertisements

  • @hectrord sent this one in. Thanks a lot. Tag us in your pictures to be featured.
  • @hectrord sent this one in. Thanks a lot. Tag us in your pictures to be featured.
  • 1949 23 3:12 PM Nov 30, 2018
  • saying goodbye to my little piece of home. i'll see you in three weeks, my love. we got this! ♡
  • saying goodbye to my little piece of home. i'll see you in three weeks, my love. we got this! ♡
  • 372 16 3:10 AM Dec 2, 2018
  • Fall in Love 🍁❤🍁🍂🍃
  • Fall in Love 🍁❤🍁🍂🍃
  • 85 3 10:15 AM Dec 2, 2018

Advertisements

Latest Instagram Posts

Advertisements

Advertisements

Advertisements

  • At times Seoul definitely had me feel like I was part of the old Korean movies I had watched on TV growing up, but then its modern areas would remi...
  • At times Seoul definitely had me feel like I was part of the old Korean movies I had watched on TV growing up, but then its modern areas would remind me of how modern they’ve become - a very interesting combination. ⁣⁣ ⁣⁣ Watching the guards change at Gyeongbokgung Palace, eating at the traditional Gwangjang Food Market, War Memorial Museum, drinining tea at traditional teahouses, visiting buzzing neighborhoods of Itaewon, Myeong-Dong, Gangnam and many more things which make Seoul very interesting. ⁣⁣ ⁣⁣ Would’ve definitely stayed longer, but the cold had me run away to the next stop: Taiwan 🇹🇼 ⁣⁣ ⁣⁣ Thank you Korea and all the amazing Koreans I met in this trip for giving me a wonderful experience. I’ll be back 😍⁣⁣ ⁣ #Korea #Seoul #GyeongbokgungPalace #GwangjangGarden #BotanicalGarden#كره_جنوبى #سفر #جهانگردی
  • 51 5 6 days ago
  • Matching outfits, clean hair by Batiste and a dirty mirror. Let’s travel together again 📷
  • Matching outfits, clean hair by Batiste and a dirty mirror. Let’s travel together again 📷
  • 32 3 6 days ago
  • 서울 여행.
.
.
지난 주 말레이시아 친구와 서울 여러군데서 스냅 촬영을 했습니다.
근데 유독 이화여대 캠퍼스 구경을 가고 싶다고.. 같이 가자고 연락이 와서. 흔쾌히 안내를 해주고 가던길...
진아와 한나를 길에서 정말 기가 막힌 타이밍에..우연히 만나고
(세...
  • 서울 여행. . . 지난 주 말레이시아 친구와 서울 여러군데서 스냅 촬영을 했습니다. 근데 유독 이화여대 캠퍼스 구경을 가고 싶다고.. 같이 가자고 연락이 와서. 흔쾌히 안내를 해주고 가던길... 진아와 한나를 길에서 정말 기가 막힌 타이밍에..우연히 만나고 (세상 참 좁다.^^;) 캠퍼스를 천천히 둘러보며 스냅을 찍어 봤습니다. . 항상 외국 친구들과 여행을 하며 느끼는 거지만.. 우리에겐 그냥 평범한 일상적인 모습과 풍경들. 외국 친구들에게는 단풍 하나하나..캠퍼스 하나하나가 간절히  보고 싶었던..버킷리스트 같은 곳이었다고 합니다. . 이대에 방문하는 외국 관광객들이 너무 많았는데.. 어떠한 느낌으로 여기를 여행하는지 알 것 같았습니다. 역시 한류의 힘이 아직까지도 아시아에서는 여전히 대단하다는 것을. . 서울에서 단풍을 보며 사진 찍을 수 있는 곳은 아직까지는 이대랑, 덕수궁이 유일하네요. 겨울 강추위 오기 전에 한번 산책들 가보세요. 이색적인 캠퍼스 구경을 할수 있을 겁니다. 😌🙌
  • 66 1 6 days ago
  • A prince for a day. 🤪
  • A prince for a day. 🤪
  • 16 2 6 days ago
  • Swiss Village in Jeju
Ini dia, SOME Buddy perkenalkan.. tempat yang menjadi hot place di Jeju!!
Jeju rasa Swiss 😉
Gedung yang colourful dipadukan ...
  • Swiss Village in Jeju Ini dia, SOME Buddy perkenalkan.. tempat yang menjadi hot place di Jeju!! Jeju rasa Swiss 😉 Gedung yang colourful dipadukan dengan langit biru 😍 Wah, 200% healing. Kampung Swiss ini banyak menyediakan tempat penginapan guys. Jadi, kalau kamu mau cari tempat penginapan antimainstream, rekomen di tempat ini👍👍 Di sini juga dilengkapi banyak cafe, mini mart, dan foto zone yang membuat kamu betah berlama-lama di Swiss Village ini, jadi ga mau balik ke Indonesia. 😂😂 Gimana guys? #somebuddyinjeju #sometour #someindonesia #someinjeju #jejuisland #swissvillage #hits
  • 8 1 6 days ago
  • Welcome to my crib. 😊
  • Welcome to my crib. 😊
  • 30 1 6 days ago
  • Хочешь Историческую прогулку по местам Мирового Наследия!
⠀
Прямо сейчас ты можешь стать участником программы и поехать с нами 7 декабря в уезд Пуё...
  • Хочешь Историческую прогулку по местам Мирового Наследия! ⠀ Прямо сейчас ты можешь стать участником программы и поехать с нами 7 декабря в уезд Пуё провинцию Чхунчхон-намдо всего за 10$ ⠀ Пуё - это крупнейший исторический тематический парк Кореи, построенный для популяризации истории и культуры славного периода в корейской истории – эпохи Пэкче. ⠀ В программу входит -трансфер -англоязычный гид -обед/ужин -обзорная экскурсия ⠀ ❗️Места ограничены. ⠀ Оставляй комментарии , а я пришлю скидку для регистрации.
  • 667 13 6 days ago
  • Back again. 😍
  • Back again. 😍
  • 16 2 6 days ago
  • this city exceeded every expectation i had of it and more.
  • this city exceeded every expectation i had of it and more.
  • 118 3 6 days ago
  • Haydi bu sefer Kore olsun 😉😉
.
하늘공원 yani Gökyüzü Bahçesi... burası Kore'de festivaller zamanı bolca ziyaret edilen bir park. Arkamda gördüğünüz o...
  • Haydi bu sefer Kore olsun 😉😉 . 하늘공원 yani Gökyüzü Bahçesi... burası Kore'de festivaller zamanı bolca ziyaret edilen bir park. Arkamda gördüğünüz otlar Ankara'da her yerde bulabileceğiniz ama burda parkta bulup da adına festivaller düzenleyebileceğiniz otlar 😁 Tanıdığım bir Koreli amcam şöyle sormuştu : " Kore'deki festivaller hakkında ne düşünüyorsun?" Ben : " Çok fazla. Burası resmen festivaller ülkesi ve Türkler bunu seviyor ama her şeyin bir festivali var." Ve Amca devam etti : " Pfth her bir şeyin , gereksiz her şeyin bir festivali var bu ülkede 🤣🤣🤣" . Kore'de KTO (Kore Turizm Organizasyonu) kapsamında düzenlenen her yıl düzenli tarihlerde gerçekleşen 50 ye yakın festival var + dönem dönem açılan 100 e yakın festival var + belediyelerin düzenlediği festivaller var. Toplamda ülkede 1000 den fazla festival var. Festivallerin geneli Nisan-Mayıs ve Eylül-Ekim aylarında toplanmış şekilde. Ve evet birçoğu aslında gereksiz fakat buda Kore'nin kendini pazarlama şekli. Bu sayede ülke ekonomisi gelişiyor. Arkamda gördüğünüz ot festivali Kore dizilerinin birçoğunda var ve diziler de bu parkta çekiliyor 😃 _____ 📸 by @fbetulyalcin (2016) . Peki siz ne düşünüyorsunuz Kore festivalleri hakkında? Hangilerine katıldınız veya katılmak istersiniz? . . #fatmamerveprayogo #fatmamerveoner #kore #korea #kpop #koreafans #travelkorea #imagineyourkorea #visitkorea #korece #koreanteacher #gurubahasakorea #traveler #travelling #gezginler #gezginkadinlar #cokgezenlerkulubu #explore #adventure #dailylook #photography #여행 #외국인 #축제 #공원 #한국 #해외 #일상 #배닝여행 #wayofwomen
  • 60 1 6 days ago
  • #무월식탁 Korean restaurant in Seoul
.
.
☁ Marinated #Shrimp over rice ❤ #간장새우
☁ 12000 won
☁ Gangnam, Hongdae
.
.
해시태그 #케이스타일즈 와 함께 한국의 좋은 모든 것을 공유해주세요...
  • #무월식탁 Korean restaurant in Seoul . . ☁ Marinated #Shrimp over rice ❤ #간장새우 ☁ 12000 won ☁ Gangnam, Hongdae . . 해시태그 #케이스타일즈 와 함께 한국의 좋은 모든 것을 공유해주세요 😊 제보해주신 사진은 외국인들에게 소개되어집니다 Tag #Kstyles to be featured ✨
  • 28 3 6 days ago
  • Leopard and tropical leaf 🌿
  • Leopard and tropical leaf 🌿
  • 317 5 1:28 AM Dec 3, 2018
  • Can’t believe 2018 is already almost over. Time flies when your life is falling apart. 😂 #foodiswhyimbroke
—-
What i like about Seoul is how thing...
  • Can’t believe 2018 is already almost over. Time flies when your life is falling apart. 😂 #foodiswhyimbroke —- What i like about Seoul is how things are opened at all hours. You’ll never be hungry. This gamjatang place open 24/7 and really hit the spot in 30 degrees weather. ✌🏽🥘 -gamjatang (pork bone & potato stew) SO GOOD
  • 1661 49 12:20 AM Dec 3, 2018
  • Grilled Lobster with Cheeeese. 🧀
  • Grilled Lobster with Cheeeese. 🧀
  • 32 2 12:10 AM Dec 3, 2018
  • 안녕하세요! 🙋‍♂️ Today I want to introduce you to one Instagram Profile that I recently discovered, which I believe has such a great collection of pict...
  • 안녕하세요! 🙋‍♂️ Today I want to introduce you to one Instagram Profile that I recently discovered, which I believe has such a great collection of pictures that it deserves a bigger audience. 🙃 👎 I really like his photo composition and attention to detail just as in this peace of art taken in Lotte World Mall in Jamsil, Seoul. But hey, go and see yourselves: @_laeyoon
  • 1219 11 12:48 PM Dec 2, 2018
  • 1️⃣2️⃣
  • 1️⃣2️⃣
  • 68 3 2:03 PM Dec 1, 2018
  • View
  • View
  • 79 1 12:29 PM Dec 1, 2018