#tomatoskincare Instagram Photos & Videos

tomatoskincare - 1.584 posts

Top Posts

  • πŸ… TOMATO FACE WASHπŸ…β£β£
⁣⁣
Tomato is amazing for when it comes to your skin. Tomatoes contain really high levels of potassium and vitamin C and the...
  • πŸ… TOMATO FACE WASHπŸ…β£β£ ⁣⁣ Tomato is amazing for when it comes to your skin. Tomatoes contain really high levels of potassium and vitamin C and these benefits can be gained by simply rubbing a tomato over your face. You don’t need to make a purΓ©e for it to be effective. ⁣⁣ ⁣⁣ It has these great benefits: ⁣⁣ ⁣⁣ - Skin lightening ⁣⁣ - Eliminates acne ⁣⁣ - Exfoliates the skin ⁣⁣ - Helps remove a suntan ⁣⁣ - Helps for controlling oily skin ⁣⁣ - Removes blackheads ⁣⁣ - Tones the skin ⁣⁣ - Reduces open pores ⁣⁣ ⁣⁣ INGREDIENTS: ⁣⁣ - tomato πŸ… ⁣⁣ ⁣⁣ HOW TO: ⁣⁣ - clean your face thoroughly ⁣⁣ - cut a couple of slices of a fresh tomato ⁣⁣ - rub all over your face in circular motions ⁣⁣ - cover all your skin in juice and leave on for 10 minutes to allow all your open pores to suck in the juice ⁣⁣ - wash off in cool water ⁣⁣ - GLOW✨⁣⁣ ⁣⁣ Remember to patch test firstπŸ”’β£β£ ⁣⁣ #beautyhacks #makeupfeed #makeupprobabes #glamradaofficial #skincare #skincareroutine #skincaretips #skincarenatural #tomato #tomatoskincare #health #healthylifestyle #healthy #healthylifestyle #healthyskin #acnereduction #porereduction #skincareproducts #lifestyle #glow #glowingskin #glowingskincare
  • 988 20 9:03 AM Nov 18, 2018

Advertisements

Advertisements

Advertisements

Latest Instagram Posts

  • Kenapa suka sangat dengan Babeau Tomato πŸ… Skincare Set?
.
Mestilah sebab TOMATO πŸ…
.
Tomato boleh merawat pelbagai jenis masalah kulit dan sangat ...
  • Kenapa suka sangat dengan Babeau Tomato πŸ… Skincare Set? . Mestilah sebab TOMATO πŸ… . Tomato boleh merawat pelbagai jenis masalah kulit dan sangat sinonim sebagai bahan semula jadi untuk mencantikkan kulit . Dengan Babeau Tomato πŸ… Skincare Set, kulit akan jadi lebih sihat, moist, cerah dan bebas cela.. Semuanya sebab tomato πŸ…
  • 0 1 11 minutes ago

Advertisements

  • Kenapa suka sangat dengan Babeau Tomato πŸ… Skincare Set?
.
Mestilah sebab TOMATO πŸ…
.
Tomato boleh merawat pelbagai jenis masalah kulit dan sangat ...
  • Kenapa suka sangat dengan Babeau Tomato πŸ… Skincare Set? . Mestilah sebab TOMATO πŸ… . Tomato boleh merawat pelbagai jenis masalah kulit dan sangat sinonim sebagai bahan semula jadi untuk mencantikkan kulit . Dengan Babeau Tomato πŸ… Skincare Set, kulit akan jadi lebih sihat, moist, cerah dan bebas cela.. Semuanya sebab tomato πŸ…
  • 2 1 13 minutes ago
  • BABEAU TOMATO SKIN SET mengandungi 4 jenis items iaitu:
.
.
1. Facial Cleanser 50ml
2. Face Mist Balancing Toner 30ml
3. Hydration & Brightening Da...
  • BABEAU TOMATO SKIN SET mengandungi 4 jenis items iaitu: . . 1. Facial Cleanser 50ml 2. Face Mist Balancing Toner 30ml 3. Hydration & Brightening Day Cream 10g 4. Moisturiser Night Cream 10g . . Selain 4 items di atas , Adda suggest #babeaulovers gunakan Serum BABeau sebagai pelengkap rutin harian . . . Haa kalau nak tahu , serum ni ibarat baja bagi kulit kita. Serum sangat penting untuk renew skin kita sebab salah satu kelebihan serum adalah untuk memastikan segala kebaikan bahan yang ada dalam produk penjagaan kulit itu dapat diserap terus ke lapisan paling dalam kulit dan memastikan masalah kulit dapat dirawat secara efektif. . . Siapa yang dah cuba BABeau set dan BABeau serum ? Komen sikit pengalaman korang 😍 . #tomatoskincare #tomatoskincareset #BAbeau #BAbeaujohor #BAbeaukulai #BAbeausenai #BAbeaulovers
  • 0 0 an hour ago

Advertisements

  • Ada yang tanya, kenapa Adda in love dengan BABeau Serum? Okay jom baca ni 😍
.
.
BABEAU SERUM adalah serum penjagaan wajah yang diperkaya dengan ba...
  • Ada yang tanya, kenapa Adda in love dengan BABeau Serum? Okay jom baca ni 😍 . . BABEAU SERUM adalah serum penjagaan wajah yang diperkaya dengan bahan bahan aktif yang berkualiti tinggi tanpa mengandungi bahan bahan kimia yang berbahaya dan tidak memberi kesan sampingan pada pengguna. . . Bahan bahan yang diformulasi dalam BABEAU SERUM terdiri dari bahan bahan semulajadi bukan sahaja Ekstrak Tomato tapi juga seperti, Ekstrak Cactus, Ekstrak Akar Punarvana, Ekstrak Pokok Bebas Chlorophyll , Lavender beads , Vitamin E Beads. . . Harga pun mampu milik dengan kandungan 15 ml untuk jadikan kulit muka makin glowing dan cerah setiap hari. . . Kalau tak percaya cuba tanya #babeaulovers betul tak ? πŸ™ˆ . . #tomatoskincare #tomatoskincareset #BAbeau #BAbeaujohor #BAbeaukulai #BAbeausenai #BAbeaulovers
  • 1 0 2 hours ago

Advertisements

  • Uolls yang suka travel tak perlu pening2 nak bawak skincare routine favourite uolls ke mana sahaja tau! .
Dengan ade nye BAbeau Tomato Skincare yan...
  • Uolls yang suka travel tak perlu pening2 nak bawak skincare routine favourite uolls ke mana sahaja tau! . Dengan ade nye BAbeau Tomato Skincare yang lengkap ada Cleanser ,Toner , Day cream SPF 50 Moisturiser & Serum dan mengikut jenis kulit uolls (oily skin / combination) atau (normal skin / dry skin). . Untuk sebarang Pertanyaan atau penempahan boleh klik di bio atau WhatsApp #dottypoaad 017-2262774 . . #babeauskincare #tomatoskincare #tomatoserum #teamstar #skincare #skincareroutine
  • 5 0 9 hours ago
  • Dah settle ke night skincare routine?
.
Pastikan cuci muka bersih-bersih dan pakai toner, serum dan pelembap sebelum tidur
.
Esok bangun pagi kulit...
  • Dah settle ke night skincare routine? . Pastikan cuci muka bersih-bersih dan pakai toner, serum dan pelembap sebelum tidur . Esok bangun pagi kulit lembut dan licin macam kulit buah tomato πŸ… . Selamat malam uolls! . πŸ… Tomato Skincare Set Price : RM69 πŸ… Tomato Serum Price : RM49 . Postage : RM8 sem / RM12 ss . Whatsapp : 0193492491 (Click link in bio)
  • 3 2 19 hours ago
  • Dah settle ke night skincare routine?
.
Pastikan cuci muka bersih-bersih dan pakai toner, serum dan pelembap sebelum tidur
.
Esok bangun pagi kulit...
  • Dah settle ke night skincare routine? . Pastikan cuci muka bersih-bersih dan pakai toner, serum dan pelembap sebelum tidur . Esok bangun pagi kulit lembut dan licin macam kulit buah tomato πŸ… . Selamat malam uolls! . πŸ… Tomato Skincare Set Price : RM69 πŸ… Tomato Serum Price : RM49 . Postage : RM8 sem / RM12 ss . Whatsapp : 0193492491 (Click link in bio)
  • 13 2 19 hours ago
  • Another amazing testimoni πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽŠπŸŽŠ
.
Customer ni guna Tomato πŸ… Skincare Set for Normal to Dry Skin
.
Sebelum ni pakai skincare apa pun kulit akan ...
  • Another amazing testimoni πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽŠπŸŽŠ . Customer ni guna Tomato πŸ… Skincare Set for Normal to Dry Skin . Sebelum ni pakai skincare apa pun kulit akan kering & mengelupas, kerja pulak dalam air-cond lagi laaa kulit jadi kering . Sejak menggunakan BaBeau, kulit tidak lagi kering & mengelupas. Moist & soft je. Jerawat pun dah jarang timbul . Kulit semakin sihat dan elok sejak menggunakan BaBeau Tomato πŸ… Skincare
  • 5 2 20 hours ago
  • Another amazing testimoni πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽŠπŸŽŠ
.
Customer ni guna Tomato πŸ… Skincare Set for Normal to Dry Skin
.
Sebelum ni pakai skincare apa pun kulit akan ...
  • Another amazing testimoni πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽŠπŸŽŠ . Customer ni guna Tomato πŸ… Skincare Set for Normal to Dry Skin . Sebelum ni pakai skincare apa pun kulit akan kering & mengelupas, kerja pulak dalam air-cond lagi laaa kulit jadi kering . Sejak menggunakan BaBeau, kulit tidak lagi kering & mengelupas. Moist & soft je. Jerawat pun dah jarang timbul . Kulit semakin sihat dan elok sejak menggunakan BaBeau Tomato πŸ… Skincare
  • 5 1 20 hours ago
  • BINTIK MILIA TIMBUL PADA WAJAH???!!!😱 Sabun Tomato SERI SOAP πŸ… mampu membantu! Kesan seawal penggunann! 
Whats App sekarang! 
khasiat πŸ…
√ Agen p...
  • BINTIK MILIA TIMBUL PADA WAJAH???!!!😱 Sabun Tomato SERI SOAP πŸ… mampu membantu! Kesan seawal penggunann! Whats App sekarang! khasiat πŸ… √ Agen penyejuk untuk kesegaran √ Merawat & melindungi kulit dari sinaran UV √ mengembalikan keremajaan kulit & melewatkan penuaan √ mengekalkan keanjalan kulit √ memberi kelembapan pada kulit dan mengatasi malah kulit kering Cepat! Dapatkan sabun Tomato seri soap πŸ…πŸ…πŸ… Whats App sekarang! Klik link di bio 😍 Bebaskan wajah anda dari bintik milia sekarang! . . #serisoap #jomdroparmy #sabuntomato #tomatoskincare #sabuntomatoluarbiasa #sabunviral #jomcantikdengansersoap #jomdroparmytangkakjohor
  • 7 0 23 hours ago
  • Tomato πŸ… Skincare Set ada 2 jenis skincare set mengikut jenis kulit :
➑ Normal to Dry Skin Set : Untuk kulit normal, kering, sensitif & matang (ag...
  • Tomato πŸ… Skincare Set ada 2 jenis skincare set mengikut jenis kulit : ➑ Normal to Dry Skin Set : Untuk kulit normal, kering, sensitif & matang (aging) ➑ Oily Skin Set : Untuk kulit berminyak, kombinasi dan berjerawat . Ingredients untuk setiap jenis tu tak sama. Pencuci muka, toner, day cream dan night moisturiser tak sama fungsi . Contohnya, Oily Skin Set lebih kepada oil-control & anti-acne. Manakala Normal to Dry Skin Set lebih kepada hydrating & brightening . πŸ… Tomato Skincare Set Price : RM69 Postage : RM8 sem / RM12 ss . Whatsapp : 0193492491 (Click link in bio)
  • 5 3 yesterday
  • Tomato πŸ… Skincare Set ada 2 jenis skincare set mengikut jenis kulit :
➑ Normal to Dry Skin Set : Untuk kulit normal, kering, sensitif & matang (ag...
  • Tomato πŸ… Skincare Set ada 2 jenis skincare set mengikut jenis kulit : ➑ Normal to Dry Skin Set : Untuk kulit normal, kering, sensitif & matang (aging) ➑ Oily Skin Set : Untuk kulit berminyak, kombinasi dan berjerawat . Ingredients untuk setiap jenis tu tak sama. Pencuci muka, toner, day cream dan night moisturiser tak sama fungsi . Contohnya, Oily Skin Set lebih kepada oil-control & anti-acne. Manakala Normal to Dry Skin Set lebih kepada hydrating & brightening . πŸ… Tomato Skincare Set Price : RM69 Postage : RM8 sem / RM12 ss . Whatsapp : 0193492491 (Click link in bio)
  • 12 1 yesterday
  • Macam mana turutan untuk pakai Tomato πŸ… Skincare Set dan Tomato πŸ… Serum pada waktu siang dan malam?
.
Okay mudah je sebenarnya.. A good skincare ...
  • Macam mana turutan untuk pakai Tomato πŸ… Skincare Set dan Tomato πŸ… Serum pada waktu siang dan malam? . Okay mudah je sebenarnya.. A good skincare routine doesn't have to be complicated . 🌸 Cara Penggunaan : . 🌞 Siang : Facial Cleanser ➑ Toner ➑ Serum ➑ Day Cream . 🌜 Night : Facial Cleanser ➑ Toner ➑ Serum ➑ Night Moisturiser . Sama je kalau beli Oily Skin Set atau Normal to Dry Skin Set, ikut turutan yang sama jugak ya πŸ˜‰
  • 7 2 yesterday
  • Macam mana turutan untuk pakai Tomato πŸ… Skincare Set dan Tomato πŸ… Serum pada waktu siang dan malam?
.
Okay mudah je sebenarnya.. A good skincare ...
  • Macam mana turutan untuk pakai Tomato πŸ… Skincare Set dan Tomato πŸ… Serum pada waktu siang dan malam? . Okay mudah je sebenarnya.. A good skincare routine doesn't have to be complicated . 🌸 Cara Penggunaan : . 🌞 Siang : Facial Cleanser ➑ Toner ➑ Serum ➑ Day Cream . 🌜 Night : Facial Cleanser ➑ Toner ➑ Serum ➑ Night Moisturiser . Sama je kalau beli Oily Skin Set atau Normal to Dry Skin Set, ikut turutan yang sama jugak ya πŸ˜‰
  • 5 1 yesterday
  • Happy sangat bila tengok semakin ramai pengguna mendapat kulit yang lebih sihat, lembap dan cerah selepas menggunakan Tomato πŸ… Skincare Set
.
Cust...
  • Happy sangat bila tengok semakin ramai pengguna mendapat kulit yang lebih sihat, lembap dan cerah selepas menggunakan Tomato πŸ… Skincare Set . Customer ni guna Normal to Dry Skincare Set yang ada hydrating & brightening effect. So kulitnya menjadi lebih cerah dan tidak lagi kusam. Dark spots juga kelihatan semakin pudar . Kulit semakin moist dan berseri. 😍😍😍 . Rugi siapa tak cuba! 1 set cuma RM69, lengkap ada pencuci muka, toner, day cream dan night moisturiser. Nak lagi power boleh add on Serum Tomato πŸ… RM49.
  • 5 1 yesterday
  • Happy sangat bila tengok semakin ramai pengguna mendapat kulit yang lebih sihat, lembap dan cerah selepas menggunakan Tomato πŸ… Skincare Set
.
Cust...
  • Happy sangat bila tengok semakin ramai pengguna mendapat kulit yang lebih sihat, lembap dan cerah selepas menggunakan Tomato πŸ… Skincare Set . Customer ni guna Normal to Dry Skincare Set yang ada hydrating & brightening effect. So kulitnya menjadi lebih cerah dan tidak lagi kusam. Dark spots juga kelihatan semakin pudar . Kulit semakin moist dan berseri. 😍😍😍 . Rugi siapa tak cuba! 1 set cuma RM69, lengkap ada pencuci muka, toner, day cream dan night moisturiser. Nak lagi power boleh add on Serum Tomato πŸ… RM49.
  • 4 1 yesterday
  • Asyik cerita pasal produk je..lepas ni kita nak belanja testimoni banyak-banyak pulak πŸ˜‚
.
Macam customer ni pakai Tomato πŸ… Oily Skin Set. Kulit m...
  • Asyik cerita pasal produk je..lepas ni kita nak belanja testimoni banyak-banyak pulak πŸ˜‚ . Macam customer ni pakai Tomato πŸ… Oily Skin Set. Kulit muka dah kurang berminyak sebab produk ni ada oil-control superb punya πŸ‘. Kulit siap glowing lagi tau . Bila kulit kita kurang berminyak, automatik jerawat pun akan kurang timbul..makin flawless la nanti 😍 . Alamakkkk depa minta botol besaq pulak 😰
  • 2 1 yesterday
  • Asyik cerita pasal produk je..lepas ni kita nak belanja testimoni banyak-banyak pulak πŸ˜‚
.
Macam customer ni pakai Tomato πŸ… Oily Skin Set. Kulit m...
  • Asyik cerita pasal produk je..lepas ni kita nak belanja testimoni banyak-banyak pulak πŸ˜‚ . Macam customer ni pakai Tomato πŸ… Oily Skin Set. Kulit muka dah kurang berminyak sebab produk ni ada oil-control superb punya πŸ‘. Kulit siap glowing lagi tau . Bila kulit kita kurang berminyak, automatik jerawat pun akan kurang timbul..makin flawless la nanti 😍 . Alamakkkk depa minta botol besaq pulak 😰
  • 3 1 yesterday
  • Jom dapatkan #BAbeau sincare oily set. Dekat kak saa ada stock lagi nih. Kalau nak order boleh contact 017-4132013 .
COD setiu, bandar permaisuri (...
  • Jom dapatkan #BAbeau sincare oily set. Dekat kak saa ada stock lagi nih. Kalau nak order boleh contact 017-4132013 . COD setiu, bandar permaisuri (everyday). COD kota bharu, PC, KK (weekend). Posatge everyday.
  • 2 1 yesterday
  • Khasiat Dan Kebaikan Buah Tomato Untuk Kecantikan Kulit

Buah tomato adalah diantara buah yang mempunyai banyak khasiatnya yang tersendiri dan juga...
  • Khasiat Dan Kebaikan Buah Tomato Untuk Kecantikan Kulit Buah tomato adalah diantara buah yang mempunyai banyak khasiatnya yang tersendiri dan juga sangat digemari oleh sesiapa sahaja yang tahu tentang kebaikan dan kegunaan buah yang sedap dimakan mentah ini. Kajian pakar telah membuktikan bahawa buah tomato adalah sangat baik untuk kesihatan sama ada untuk kecantikan dalaman atau pun luaran seperti kulit dan sebagainya, malah buah ini sangat sedap ditambah ke dalam masakan tertentu yang menambahkan lagi kesedapan sesuatu makanan. Dikatakan tomato yang berwarna merah dipercayai mempunyai vitamin A dan C yang tinggi dan kandungan setiap vitamin semakin banyak sekiranya buah tomato berkenaan semakin tua atau matang. Tomato juga mempunyai likopena iaitu antioksidan yang sangat berguna untuk melawan radikal bebas akibat asap kenderaan, asap rokok dan bahan berbahaya yang masuk ke dalam tubuh. Likopena juga diketahui berperanan aktif membantu untuk mencegah kerosakan sel penyebab kanser seperti kanser prostat, mulut dan rahim. Gel di luar biji tomato pula berkhasiat mencegah pembekuan darah yang menyebabkan penyakit jantung dan strok. . . . #ladyqissquad #promo #freegift #babeau #skincare #tomatoskincare #healthyskin #flawless #glowing #bazaarpaknil #toner #codshahalam #codklang #oilyskin #dryskin #beautytips #beautyhacks #tips #healthyskincare #syantik #syinta #pretty #instafamous #influencer #moodrepublic #yearendsale
  • 15 0 yesterday
  • .
Khasiat Dan Kebaikan Buah Tomato Untuk Kecantikan Kulit
.
Buah tomato adalah diantara buah yang mempunyai banyak khasiatnya yang tersendiri dan j...
  • . Khasiat Dan Kebaikan Buah Tomato Untuk Kecantikan Kulit . Buah tomato adalah diantara buah yang mempunyai banyak khasiatnya yang tersendiri dan juga sangat digemari oleh sesiapa sahaja yang tahu tentang kebaikan dan kegunaan buah yang sedap dimakan mentah ini. Kajian pakar telah membuktikan bahawa buah tomato adalah sangat baik untuk kesihatan sama ada untuk kecantikan dalaman atau pun luaran seperti kulit dan sebagainya, malah buah ini sangat sedap ditambah ke dalam masakan tertentu yang menambahkan lagi kesedapan sesuatu makanan. Dikatakan tomato yang berwarna merah dipercayai mempunyai vitamin A dan C yang tinggi dan kandungan setiap vitamin semakin banyak sekiranya buah tomato berkenaan semakin tua atau matang. Tomato juga mempunyai likopena iaitu antioksidan yang sangat berguna untuk melawan radikal bebas akibat asap kenderaan, asap rokok dan bahan berbahaya yang masuk ke dalam tubuh. Likopena juga diketahui berperanan aktif membantu untuk mencegah kerosakan sel penyebab kanser seperti kanser prostat, mulut dan rahim. Gel di luar biji tomato pula berkhasiat mencegah pembekuan darah yang menyebabkan penyakit jantung dan strok. . . Jadi suka tak kalau pakai Tomato setiap hari untuk rutin penjagaan kulit muka? 😎 . . #Serisoap #seribeautyofficial #tomatoskincare #sabuntomato #masalahkulitberminyak #masalahjeragat #masalahjerawat #SabunMukaSabunBadan #banjir #musimhujan #bukasekolah
  • 5 1 yesterday
  • Kesan seawal minggu pertama penggunaan. Jom lah bertukar kepada BABeau!
.
Korang boleh dapatkan info lanjut serta order BABeau ni di www.ailyqairy....
  • Kesan seawal minggu pertama penggunaan. Jom lah bertukar kepada BABeau! . Korang boleh dapatkan info lanjut serta order BABeau ni di www.ailyqairy.com atau dari TeamStars yang komen kat bawah niπŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ» . #babeau #bellealyahya #skincare #tomatoskincare
  • 9 3 yesterday