#samyangstew Instagram Photos & Videos

samyangstew - 22.2k posts

Top Posts

  • Jom kita layan video viral sis @beby_toratora makan samyang ramen๐Ÿ˜‹ SEDAPP OII HAHA๐Ÿ˜œ
Kedah tak berenti hujan ni sejukkk๐Ÿ˜ท kalau dapat makan pedass...
  • Jom kita layan video viral sis @beby_toratora makan samyang ramen๐Ÿ˜‹ SEDAPP OII HAHA๐Ÿ˜œ Kedah tak berenti hujan ni sejukkk๐Ÿ˜ท kalau dapat makan pedasss best ni hehe
  • 1126 34 6:46 AM Nov 29, 2017

Latest Instagram Posts

  • Having @samyangfoods Stew Type Noodle this morning. Perfect for a cold morning. โค๏ธ ๐Ÿœ โค๏ธ
Song: Lost by Yung Nicco (Feat Pap3r P & Freestacks)@yungn...
  • Having @samyangfoods Stew Type Noodle this morning. Perfect for a cold morning. โค๏ธ ๐Ÿœ โค๏ธ Song: Lost by Yung Nicco (Feat Pap3r P & Freestacks)@yungnicco
  • 25 1 yesterday
  • SUNYI BILA SINGLE. AYUH TAMBAH MADU BIAR LEBIH MANIS! ๐Ÿฏ

Aip! Madu2 ni sensitip! ๐Ÿ˜ก
Tapi tidak kalau untuk beli samyang. Lol. Beli satu loose pack...
  • SUNYI BILA SINGLE. AYUH TAMBAH MADU BIAR LEBIH MANIS! ๐Ÿฏ Aip! Madu2 ni sensitip! ๐Ÿ˜ก Tapi tidak kalau untuk beli samyang. Lol. Beli satu loose pack mcm krik krik je. Tak puas makan satu flavor je, nak rasa yang lain jugak. Tapi nanti over bajet. ๐Ÿค” Jangan takut, jangan khawatir, Itu tutt, bukan petir, ๐ŸŒฉ๏ธ Beli je lagi empat, kasi yang single tu peneman, kasi yang lain tu madu. The more the merrier, keluarga bahagia aaa aaa~~ ๐Ÿ‘ช๐Ÿ‘ช๐Ÿ‘ช๐Ÿ‘ช Mix mana2 perisa pun boleh. Tak ada 'rasis' flavor samyang berlaku di sini kecuali yang Family Pack. Eh? Kata takde 'rasis'? Hahaha. Ni kena explain dalam episod lain. ๐Ÿ˜œ Apa2 hal just click link kat bio atas tu. ๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†๐Ÿ‘† Kalau keluar dp selfie ngan kucing tu, haa.. Betul la tu. Tak salah nombor dah ๐Ÿ˜ P/s : Bagi madu kat samyang takpa. Hang nak bagi madu kat bini hang, sistur tak bertanggungjawab nohhh. ๐Ÿ˜… Pandai2 la hmpa setel. ๐Ÿ˜œ
  • 37 8 3 days ago
  • #SAMYANGJJAJANG Boleh dapatkan dengn kami๐Ÿ˜€

Ready stock di Malaysia!
Sangat sedap๐Ÿ˜‹Dengan Black bean sauce๐Ÿ’•Rasa pedas yg mild sahaja๐Ÿ‘Œ๐Ÿ’– DM kami ...
  • #SAMYANGJJAJANG Boleh dapatkan dengn kami๐Ÿ˜€ Ready stock di Malaysia! Sangat sedap๐Ÿ˜‹Dengan Black bean sauce๐Ÿ’•Rasa pedas yg mild sahaja๐Ÿ‘Œ๐Ÿ’– DM kami sekarang untuk order๐Ÿ˜„
  • 11 1 4 days ago
  • #SAMYANGMALA aka sichuan flavored ramen

Dah cuba ke belum?
Tahun baru, harga baru jugak kami bagi๐Ÿ˜‰
  • #SAMYANGMALA aka sichuan flavored ramen Dah cuba ke belum? Tahun baru, harga baru jugak kami bagi๐Ÿ˜‰
  • 24 1 11:34 PM Jan 9, 2019
  • Siapa dok craving tu, mehla beli sebungkus dua๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹Kita ada 9 flavor spicy ramen, 4 flavor baru non spicy (new/kecil) & 4 flavor maggi korea tak p...
  • Siapa dok craving tu, mehla beli sebungkus dua๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹Kita ada 9 flavor spicy ramen, 4 flavor baru non spicy (new/kecil) & 4 flavor maggi korea tak pedas (best๐Ÿ‘) BANYAKKAN๐Ÿ˜‚ BERMINAT TERUS DM hehe๐Ÿ˜„
  • 99 2 5:14 AM Jan 8, 2019
  • Yummy! Ada yg tengah craving? Hehe #SAMYANGSRIRACHA HALAL๐Ÿ™‹

Berminat untuk order? Boleh terus DM kami. Pengahantaran isnin hingga jumaat ya๐Ÿ˜Šโค๐Ÿ˜‚
  • Yummy! Ada yg tengah craving? Hehe #SAMYANGSRIRACHA HALAL๐Ÿ™‹ Berminat untuk order? Boleh terus DM kami. Pengahantaran isnin hingga jumaat ya๐Ÿ˜Šโค๐Ÿ˜‚
  • 16 1 11:39 AM Jan 6, 2019
  • Assalamualaikum & Hi everyone!
We are back on this new year 2019 with a better spirit&wills.
Hope that we can serve u guys better๐Ÿ˜Š
Please keep sup...
  • Assalamualaikum & Hi everyone! We are back on this new year 2019 with a better spirit&wills. Hope that we can serve u guys better๐Ÿ˜Š Please keep supporting us&we'll keep improving. TQ Slide the pics above to see our latest pricelist for 2019 Lots of loveโค
  • 16 1 3:13 PM Jan 5, 2019