#samyangnuklear Instagram Photos & Videos

samyangnuklear - 128 posts

Top Posts

  • SUNYI BILA SINGLE. AYUH TAMBAH MADU BIAR LEBIH MANIS! 🍯

Aip! Madu2 ni sensitip! 😑
Tapi tidak kalau untuk beli samyang. Lol. Beli satu loose pack...
  • SUNYI BILA SINGLE. AYUH TAMBAH MADU BIAR LEBIH MANIS! 🍯 Aip! Madu2 ni sensitip! 😑 Tapi tidak kalau untuk beli samyang. Lol. Beli satu loose pack mcm krik krik je. Tak puas makan satu flavor je, nak rasa yang lain jugak. Tapi nanti over bajet. πŸ€” Jangan takut, jangan khawatir, Itu tutt, bukan petir, 🌩️ Beli je lagi empat, kasi yang single tu peneman, kasi yang lain tu madu. The more the merrier, keluarga bahagia aaa aaa~~ πŸ‘ͺπŸ‘ͺπŸ‘ͺπŸ‘ͺ Mix mana2 perisa pun boleh. Tak ada 'rasis' flavor samyang berlaku di sini kecuali yang Family Pack. Eh? Kata takde 'rasis'? Hahaha. Ni kena explain dalam episod lain. 😜 Apa2 hal just click link kat bio atas tu. πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘† Kalau keluar dp selfie ngan kucing tu, haa.. Betul la tu. Tak salah nombor dah 😝 P/s : Bagi madu kat samyang takpa. Hang nak bagi madu kat bini hang, sistur tak bertanggungjawab nohhh. πŸ˜… Pandai2 la hmpa setel. 😜
  • 37 8 3 days ago

Latest Instagram Posts

  • SUNYI BILA SINGLE. AYUH TAMBAH MADU BIAR LEBIH MANIS! 🍯

Aip! Madu2 ni sensitip! 😑
Tapi tidak kalau untuk beli samyang. Lol. Beli satu loose pack...
  • SUNYI BILA SINGLE. AYUH TAMBAH MADU BIAR LEBIH MANIS! 🍯 Aip! Madu2 ni sensitip! 😑 Tapi tidak kalau untuk beli samyang. Lol. Beli satu loose pack mcm krik krik je. Tak puas makan satu flavor je, nak rasa yang lain jugak. Tapi nanti over bajet. πŸ€” Jangan takut, jangan khawatir, Itu tutt, bukan petir, 🌩️ Beli je lagi empat, kasi yang single tu peneman, kasi yang lain tu madu. The more the merrier, keluarga bahagia aaa aaa~~ πŸ‘ͺπŸ‘ͺπŸ‘ͺπŸ‘ͺ Mix mana2 perisa pun boleh. Tak ada 'rasis' flavor samyang berlaku di sini kecuali yang Family Pack. Eh? Kata takde 'rasis'? Hahaha. Ni kena explain dalam episod lain. 😜 Apa2 hal just click link kat bio atas tu. πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘† Kalau keluar dp selfie ngan kucing tu, haa.. Betul la tu. Tak salah nombor dah 😝 P/s : Bagi madu kat samyang takpa. Hang nak bagi madu kat bini hang, sistur tak bertanggungjawab nohhh. πŸ˜… Pandai2 la hmpa setel. 😜
  • 37 8 3 days ago
  • Ada peminat tangan ayam ke kat sini? Ehh.. Time masak ni, korang yang muslim jangan letak soju pulak. πŸ˜…
.
.
Cr : @cookat__
  • Ada peminat tangan ayam ke kat sini? Ehh.. Time masak ni, korang yang muslim jangan letak soju pulak. πŸ˜… . . Cr : @cookat__
  • 57 5 4:48 AM Nov 10, 2018
  • Up menu sahur πŸ˜πŸ˜† pedasometer πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯ antara #samyangori and #samyangnuklear sedapp bella mampu makan 2suap ash 3suap ayyad 4suap..pedas tapi tak m...
  • Up menu sahur πŸ˜πŸ˜† pedasometer πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯ antara #samyangori and #samyangnuklear sedapp bella mampu makan 2suap ash 3suap ayyad 4suap..pedas tapi tak menyakitkan perut (gatal makan masa sahur πŸ˜†) #samyangjjajang πŸ™ŒπŸ»πŸ™ŒπŸ»πŸ™ŒπŸ»
  • 10 0 8:09 AM May 25, 2018