#samyangcheese Instagram Photos & Videos

samyangcheese - 69.8k posts

Top Posts

Latest Instagram Posts

  • Hyee korang. Sebelum ni sis bagitau pasal rice cake kan. Kali ni sis nak bagitau pasal sos gochujang pulak. Klau nak makan rice cake mestilah kena ...
  • Hyee korang. Sebelum ni sis bagitau pasal rice cake kan. Kali ni sis nak bagitau pasal sos gochujang pulak. Klau nak makan rice cake mestilah kena ada sosnya kan baru perghhhh!😋. - Gochujang spicy and sweet korean hot sauce adalah halal ye sayang semua. Set combo yang paling letopppp - rice cake+gochujang😍. Menyesal korang tak try tau. Cepat cepattt lambat tinggal. Sis dahulukan untuk yang berminat je. - So pada yang berminat tu korang boleh la whatsapp sis 📲01119402566 atau klik link biru di bio. Nanti sis bagitau harga dekat sana ye😘
  • 33 4 yesterday