#pursuitofpotraits Instagram Photos & Videos

pursuitofpotraits - 61.7k posts

Top Posts

Latest Instagram Posts

  • These two β™₯️ and that jacket 😍
  • These two β™₯️ and that jacket 😍
  • 18 4 19 minutes ago
  • mantan itu seperti cache, mending di hapus karna dapat memberatkan kinerja otak anda.
  • mantan itu seperti cache, mending di hapus karna dapat memberatkan kinerja otak anda.
  • 35 1 1 hours ago
  • Another day, another fry πŸ“ΈπŸŸ
Β°
Β°
Β°
Model @iris.wonderland
  • Another day, another fry πŸ“ΈπŸŸ Β° Β° Β° Model @iris.wonderland
  • 24 5 2 hours ago
  • altough we are looking very calm and discipline but trust me we are the three stooges πŸ˜‚ besties/counsins
  • altough we are looking very calm and discipline but trust me we are the three stooges πŸ˜‚ besties/counsins
  • 24 1 2 hours ago
  • No matter how good a person you are, you are always evil in someone's story.
  • No matter how good a person you are, you are always evil in someone's story.
  • 131 4 4 hours ago
  • 45 4 5 hours ago
  • 35 1 5 hours ago
  • I love to capture real moments like this πŸ™ˆ
  • I love to capture real moments like this πŸ™ˆ
  • 42 3 5 hours ago
  • β˜€οΈπŸΉ
  • β˜€οΈπŸΉ
  • 96 3 8 hours ago
  • Anonymous. πŸ‘€
  • Anonymous. πŸ‘€
  • 215 5 9 hours ago
  • Senyum aja dulu, bahagianya pasti nyusul...
  • Senyum aja dulu, bahagianya pasti nyusul...
  • 81 2 11 hours ago
  • Big Up Dj Sky Bolt πŸ”΅πŸ”₯πŸ”₯ @feelnice_
  • Big Up Dj Sky Bolt πŸ”΅πŸ”₯πŸ”₯ @feelnice_
  • 21 5 12 hours ago
  • There is only one happiness in thisΒ life, to love and be loved
  • There is only one happiness in thisΒ life, to love and be loved
  • 125 6 12 hours ago
  • Never discourage anyone who makes continual progress, no matter how slow they are πŸ€™πŸ»
  • Never discourage anyone who makes continual progress, no matter how slow they are πŸ€™πŸ»
  • 122 5 12 hours ago
  • SUNSET⛅️
  • SUNSET⛅️
  • 97 1 13 hours ago
  • Bentar lagi udah 2019 nih! πŸŽ† Pasti kita berharap di tahun yg baru ini ada sesuatu yang baru dan lebih baik pastinya πŸ˜ŠπŸ™ aamiin!
Kalo versi aku, a...
  • Bentar lagi udah 2019 nih! πŸŽ† Pasti kita berharap di tahun yg baru ini ada sesuatu yang baru dan lebih baik pastinya πŸ˜ŠπŸ™ aamiin! Kalo versi aku, aku bakal selalu memperbarui kualitas diri, improve ke diri sendiri seperti attitude, manners, mental health, menjaga lisan, melihat banyak sudut pandang, menghargai dan mengapresiasi orang lain, bermanfaat bagi orang, karya yg bermanfaat dan masih banyak lagi. Gimana nih kalo versi kalian mentemen? Boleh bgt sharing di comment aku! Hehe :)) . #whpnaturallight #shadowhunters #potraitpage #moodygrams #moodyports #bleachmyfilm #pursuitofpotraits
  • 342 44 13 hours ago
  • The Soil
.
In This Picture
HUF Footwear Clive black/gum - 1.299.000 idr
.
Available in store and webstore
  • The Soil . In This Picture HUF Footwear Clive black/gum - 1.299.000 idr . Available in store and webstore
  • 690 2 14 hours ago
  • Faith makes all things possible.
  • Faith makes all things possible.
  • 136 1 15 hours ago
  • Portrait session in classical style. Hand painted backdrop. 
Model: Nils Erik
  • Portrait session in classical style. Hand painted backdrop. Model: Nils Erik
  • 87 4 15 hours ago
  • jadilah manusia yg selalu merasa beruntung, setidaknya dengan begitu mendekatkan kita dengan rasa bersyukur πŸ™
β€’
β€’
β€’
β€’
subhanallah sungguh indah al...
  • jadilah manusia yg selalu merasa beruntung, setidaknya dengan begitu mendekatkan kita dengan rasa bersyukur πŸ™ β€’ β€’ β€’ β€’ subhanallah sungguh indah alam ini πŸ€
  • 32 1 15 hours ago
  • Karena Dewasa tak memandang usia;'.
  • Karena Dewasa tak memandang usia;'.
  • 195 23 11:37 AM Jul 4, 2018