#photooftheday Instagram Photos & Videos

photooftheday - 622.2m posts

Top Posts

  • To button or to un-button...which look do you like best? 
Btw, there's a big sale on my site right now. ❤😘 @ktrcollection
  • To button or to un-button...which look do you like best? Btw, there's a big sale on my site right now. ❤😘 @ktrcollection
  • 1467 22 1 hours ago
  • 10-YEAR CHALLENGE ACCEPTED
silakan menghujat sepuasnya!
Jadi, yg di sebelah kiri adalah foto pas gw beratnya masih 90 kg. Gendut bgt dan sering dib...
  • 10-YEAR CHALLENGE ACCEPTED silakan menghujat sepuasnya! Jadi, yg di sebelah kiri adalah foto pas gw beratnya masih 90 kg. Gendut bgt dan sering dibully! Please stop bullying your friends. It did hurt! Kesukaan org2 adalah ngmgin org di belakang dan bully. Yg suka bully tolong dipikir ya perasaan yg tertindas gimana. Yg dibully, you are precious! Kalian pasti bisa berubah. Dr 90 kg gw turun 40 kg dlm wkt 1.5 thn. Asal ada kemauan pasti bisa kok. Mulai olaharaga sama diet tp ttp mkn 4 sehat 5 sempurna aja. Gw ada sakit maag jd ga mgkn cuma makan buah sayur aja tiap hari. Pake behel jg, jd bentuk wajah berubah. GA OPLAS ya GA PAKE OBAT PELANGSING, dan ga suntik putih. Pake skin care dr Korea bs bikin kukit putih mulus cerah kok 🤗 Kalian pasti bisa! And thank you buat temen2 yg jd sahabat gw pas dr gw gendut smp kurus smpe gendut lg skrg @avenirach @cindykomara @dennis_martin yg bs accept gw di saat terendah smp tertinggi dlm hidup gw 🤗🤗🤗 intinya : if the world denies you because you are ugly and fat, then NEVER GIVE UP! You can change. #10yearchallenge #10yearschallenge #10yearschallengeaccepted #antibully #stopbully
  • 207 60 an hour ago
  • When reality is better than your dreams 🌴
Video by @davidauer_
Use #destenations to Get Featured 💎
  • When reality is better than your dreams 🌴 Video by @davidauer_ Use #destenations to Get Featured 💎
  • 551 6 37 minutes ago

Latest Instagram Posts

  • Model status
  • Model status
  • 0 1 11 minutes ago
  • ✨🌼
  • ✨🌼
  • 15 2 29 minutes ago
  • Gonna enjoy my last day with you ❤️💗 until next time #longdistance
  • Gonna enjoy my last day with you ❤️💗 until next time #longdistance
  • 43 1 7 hours ago
  • 130 3 yesterday
  • Singapore
  • Singapore
  • 20 1 4 days ago
  • 🎶Our Bad Girl Vines Collection has pieces inspired by some of the baddest baddies in Hip shop and R&B. 🎶
.
.
.
Be sure to snatch these pieces as ...
  • 🎶Our Bad Girl Vines Collection has pieces inspired by some of the baddest baddies in Hip shop and R&B. 🎶 . . . Be sure to snatch these pieces as soon as they hit the shop!! 🛍. . . . #trendsnatch
  • 322 19 6 days ago
  • 말썽땅콩
  • 말썽땅콩
  • 190 0 6 days ago
  • 😻😻
  • 😻😻
  • 11 1 7:29 PM Jan 6, 2019
  • Bumping this all day 😈🔥 @ohtrapstar
  • Bumping this all day 😈🔥 @ohtrapstar
  • 349 32 11:40 PM Dec 26, 2018
  • Merry Christmas!!!!! 🎄🎄🎄
  • Merry Christmas!!!!! 🎄🎄🎄
  • 359 21 2:23 PM Dec 26, 2018
  • #repost 💋
ตั้งใจ หยุดคิด ปล่อยวางความรู้สึกนึกคิดต่างๆ...
ในที่สุด...เราจะค้นพบตัวเอง
ที่สงบ เบิกบานใจ...
ซึ่งมีอยู่ในตัวเราทุกคน นั่นเอง...
เมื่อ...
  • #repost 💋 ตั้งใจ หยุดคิด ปล่อยวางความรู้สึกนึกคิดต่างๆ... ในที่สุด...เราจะค้นพบตัวเอง ที่สงบ เบิกบานใจ... ซึ่งมีอยู่ในตัวเราทุกคน นั่นเอง... เมื่อเราสบายใจ สุขใจ เราจะรักตัวเอง... เมื่อเรารักตัวเองแล้ว... เราจะมีความสุข สุขภาพใจดี... และ...เป็นที่รักของบุคคลรอบข้างด้วย . . . . . . . . Once Upon a Time in Iceland Model: CHOR®
  • 112 3 9:04 PM Nov 8, 2018
  • 4 1 6:14 PM May 11, 2018
  • Take a leap of faith and challenge yourself to explore beyond your self inflicted boundaries. #brazilhereicome🇧🇷
  • Take a leap of faith and challenge yourself to explore beyond your self inflicted boundaries. #brazilhereicome🇧🇷
  • 200 6 10:59 AM Feb 22, 2018