#kecamlah Instagram Photos & Videos

kecamlah - 1.021 posts

Top Posts

  • Mcm Mana?Okeyh Tak Masa Miey Kecik?๐Ÿ˜‘๐Ÿ˜‚Sbb Time Kecikยฒ Mak Bagi Makan Gajah๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜Dah Besar Nie Stay Lagi Badan Mcm Tuh๐Ÿ˜›๐Ÿ’•
Follow Me Sayang๐Ÿ’‹๐Ÿ’š@mi4ey...
  • Mcm Mana?Okeyh Tak Masa Miey Kecik?๐Ÿ˜‘๐Ÿ˜‚Sbb Time Kecikยฒ Mak Bagi Makan Gajah๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜Dah Besar Nie Stay Lagi Badan Mcm Tuh๐Ÿ˜›๐Ÿ’• Follow Me Sayang๐Ÿ’‹๐Ÿ’š@mi4eyyyy #kecamlah #takkesah๐Ÿ˜‚
  • 6041 86 1:37 PM Jan 23, 2018
  • bezanya muka dengan tangan hm #kecamlah
  • bezanya muka dengan tangan hm #kecamlah
  • 1041 27 7:21 AM Feb 11, 2018
  • Emmmmm cantikkkkk ๐Ÿ˜†
Lawa tudung ๐Ÿ™†

#kecamlah
#keramramaiยฒ
  • Emmmmm cantikkkkk ๐Ÿ˜† Lawa tudung ๐Ÿ™† #kecamlah #keramramaiยฒ
  • 33 0 2:45 AM Sep 26, 2018
  • Orang kata minum green tea boleh kurus ๐Ÿคญ๐Ÿ˜‚
#kecamlah
  • Orang kata minum green tea boleh kurus ๐Ÿคญ๐Ÿ˜‚ #kecamlah
  • 61 4 2 days ago

Latest Instagram Posts

  • Orang kata minum green tea boleh kurus ๐Ÿคญ๐Ÿ˜‚
#kecamlah
  • Orang kata minum green tea boleh kurus ๐Ÿคญ๐Ÿ˜‚ #kecamlah
  • 61 4 2 days ago
  • Manusia ni memang suka sangat nak tauu rahsia orang and suka buka aib orang sesuka hati mak pak lepa๐Ÿ™„. โ–ช๏ธโ–ช๏ธโ–ช๏ธ
#credit @shakiyayayaya.__ tq bagi gu...
  • Manusia ni memang suka sangat nak tauu rahsia orang and suka buka aib orang sesuka hati mak pak lepa๐Ÿ™„. โ–ช๏ธโ–ช๏ธโ–ช๏ธ #credit @shakiyayayaya.__ tq bagi guna ayat tu โ–ช๏ธ โ–ช๏ธ โ–ช๏ธ โ–ช๏ธ โ–ช๏ธ โ–ช๏ธ โ–ช๏ธ โ–ช๏ธ โ–ช๏ธ โ–ช๏ธ โ–ช๏ธ โ–ช๏ธ โ–ช๏ธ #happysangat #sakit #hati #sakithati #kauada #foreveryoung #kecam #kecamlah #solo #frhnhann
  • 47 0 8:22 AM Nov 12, 2018
  • Bak2 selfie ni mmg aq tkleh pegang so..#kecamlah

Badminton with friend..pagi2 ajak dh..๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
  • Bak2 selfie ni mmg aq tkleh pegang so.. #kecamlah Badminton with friend..pagi2 ajak dh..๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
  • 72 2 5:21 AM Nov 6, 2018
  • belum cukup laju untuk mengejar cinta awak,jika ia putus setengah jalan jangan risau mulakan hidup baru,boyf/girlf baru yang penting makan modal be...
  • belum cukup laju untuk mengejar cinta awak,jika ia putus setengah jalan jangan risau mulakan hidup baru,boyf/girlf baru yang penting makan modal beli crankshaft baru selamat malamโœจ kelajuan membunuh๐Ÿ”ฅ #specadikadik #adikcuba #maluaperrr #kecamlah
  • 177 10 5:05 PM Oct 31, 2018
  • Jangan suruh siapapun diam. 
Bila mulutmu sendiri tertutup melihat ketidakadilan. 
Jangan kau berujar sekitarmu pengadu domba, kalau hanya kepentin...
  • Jangan suruh siapapun diam. Bila mulutmu sendiri tertutup melihat ketidakadilan. Jangan kau berujar sekitarmu pengadu domba, kalau hanya kepentinganmu yang kau utamakan, otakmu tersekat tak bebas mencerna. Karena aku tak akan sepaham. Meski yg ikut diperhatikan tak berbalik memberi dukungan. Bisanya ngumpet bak kotoran dengan kumpulan. Dan jangan beranggapan manusia sama. Dengan psikis dan toleransi yang kau elukan, kau puja. Sebab. Aku dan kau berbeda. Aku adlh diriku sendiri. Yang siap menjadi kawan - lawan bagaimanapun agar kau paham. Bahwa hal benar tdk pernah lahir dari kondisi yang aman, tentram jua tenang. #kecamlah aku seperti biasa tanpa sungkan. . . Dariku : si nurani gadis matahari #pernahdibullydibawahalamsadar #maringakak #jangandiam #perempuanbergerak #melawanlewattulisan #tulisanhariini
  • 73 2 12:06 PM Oct 31, 2018
  • Tuai padi antara masak, pegang camera pun nampak kacak๐Ÿ˜™ #kecamlah
  • Tuai padi antara masak, pegang camera pun nampak kacak๐Ÿ˜™ #kecamlah
  • 308 23 4:11 AM Oct 19, 2018
  • Zaman sekarang orang tak pandang rupa,kau berharta kaulah raja walaupun kau takda rupa๐Ÿ˜Š
#kecamlah
  • Zaman sekarang orang tak pandang rupa,kau berharta kaulah raja walaupun kau takda rupa๐Ÿ˜Š #kecamlah
  • 138 0 6:09 AM Oct 5, 2018
  • Emmmmm cantikkkkk ๐Ÿ˜†
.
๐Ÿ˜
.

#kecamlah
  • Emmmmm cantikkkkk ๐Ÿ˜† . ๐Ÿ˜ . #kecamlah
  • 152 0 2:48 AM Sep 26, 2018
  • Emmmmm cantikkkkk ๐Ÿ˜†
Lawa tudung ๐Ÿ™†

#kecamlah
#keramramaiยฒ
  • Emmmmm cantikkkkk ๐Ÿ˜† Lawa tudung ๐Ÿ™† #kecamlah #keramramaiยฒ
  • 33 0 2:45 AM Sep 26, 2018
  • Trust me. Kau akan rasa benda ni comel!๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
Satu kegigihan pulak buat binatang ni! Pasang je siap! Hebat kan!! Hahaahaha... Thanx bell for this t...
  • Trust me. Kau akan rasa benda ni comel!๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ Satu kegigihan pulak buat binatang ni! Pasang je siap! Hebat kan!! Hahaahaha... Thanx bell for this toys!! ๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜† #kecamlah #lego #starwars #eatpraylove
  • 40 5 10:05 AM Sep 19, 2018
  • Oh nanana..hahahaha sengket tiktok mcm nie lah jadinya..๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
#hatersmainjauh2๐Ÿ˜ 
#kecamlah
  • Oh nanana..hahahaha sengket tiktok mcm nie lah jadinya..๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ #hatersmainjauh2๐Ÿ˜ #kecamlah
  • 36 0 7:11 AM Sep 10, 2018
  • ๐Ÿ’•๐Ÿ‘…
#kecamlah ๐Ÿ˜
  • ๐Ÿ’•๐Ÿ‘… #kecamlah ๐Ÿ˜
  • 47 1 11:23 AM Sep 6, 2018
  • I took a selfie to prove to myself that I exist ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
.
.
.
.
#kecamlah
  • I took a selfie to prove to myself that I exist ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ . . . . #kecamlah
  • 128 4 3:24 PM Sep 5, 2018
  • ada yg tak puas hati ke?
#kecamlah ๐Ÿ˜
  • ada yg tak puas hati ke? #kecamlah ๐Ÿ˜
  • 37 0 10:37 AM Aug 21, 2018
  • โ€œI used to think the worst thing in life was to end up all alone. Itโ€™s not. The worst thing in life is to end up with people that make you feel all...
  • โ€œI used to think the worst thing in life was to end up all alone. Itโ€™s not. The worst thing in life is to end up with people that make you feel all alone. #quotesaboutlife #alwaysonthemove #kecamlah.
  • 165 31 3:46 AM Aug 21, 2018
  • terus senang bukan pilihan . biarlah aku mula dari bawah kerana matang itu bukan dikira dari umur tapi pengalaman . 
#abahfia
#umatyanghensem 
#kec...
  • terus senang bukan pilihan . biarlah aku mula dari bawah kerana matang itu bukan dikira dari umur tapi pengalaman . #abahfia #umatyanghensem #kecamlah
  • 13 0 7:30 AM Aug 17, 2018
  • โ€œHitam hitam si tampuk manis... hitam lagi hati si pendengki...kalau kau paham ape aku sinis...padan muka dan pegi matiโ€...โ€hang tuah melintas jeti...
  • โ€œHitam hitam si tampuk manis... hitam lagi hati si pendengki...kalau kau paham ape aku sinis...padan muka dan pegi matiโ€...โ€hang tuah melintas jeti...diatas jeti ada hang jebat...kalau diri itu hatinya mati...mahulah cepat mula bertaubatโ€ #pantunmelayu #kecamlah #lovelyhometown #ilovemylifeโค๏ธ
  • 109 3 5:37 PM Aug 11, 2018