#jubahnikah Instagram Photos & Videos

jubahnikah - 58.6k posts

Top Posts

Advertisements

  • Hai sweeties, Qaysara syarie masih lagi sales tau, sah sehingga 4 November ja.
-
Yang mana belum grab, boleh dapatkan sekarang dengan READY STOCK!
...
  • Hai sweeties, Qaysara syarie masih lagi sales tau, sah sehingga 4 November ja. - Yang mana belum grab, boleh dapatkan sekarang dengan READY STOCK! - Jangan tunggu lama-lama nnti stock makin menipis ya😚 - Ramai dah yang jadikan Qaysara sebagai pakaian nikah diorang. Pembelian melalui online sahaja diorang dh percaya dekat kita. Cepat dan mudah tak perlu walk in segala tau😎
  • 277 16 11:42 PM Oct 31, 2018

Advertisements

  • Halal couple❀ Utk yg mencari baju kahwin atau bajutunang muslimah, jemputla singgah sini😘😘
  • Halal couple❀ Utk yg mencari baju kahwin atau bajutunang muslimah, jemputla singgah sini😘😘
  • 357 25 7:53 AM Jul 8, 2018

Advertisements

Latest Instagram Posts

Advertisements

Advertisements

Advertisements

  • (#BIGSALE 16-22 DISEMBER! ) SOMETHING SPECIAL IS COMING! πŸ”₯
.
.
Untuk pengetahuan uolls, tak lama lagi MS akan buat SALES BESAR-BESARAN untuk hampi...
  • ( #BIGSALE 16-22 DISEMBER! ) SOMETHING SPECIAL IS COMING! πŸ”₯ . . Untuk pengetahuan uolls, tak lama lagi MS akan buat SALES BESAR-BESARAN untuk hampir kesemua koleksi premium MS.. . . ..dan, uolls akan dapat DISKAUN sehingga RM70 untuk SALES kali ni tau! . . So, uolls yang teringin nak merasa koleksi dengan harga diskaun super giler setahun sekali ni! bolehlah berpeluang untuk GRAB kali ni ye sebab ada kurung, jubah syarie, blouse, dan kurta premium! hampir kesemua design gais! . . Cumanya, SALES BESAR-BESARAN ni terhad untuk yang berdaftar waiting list je.. . . β€œMAKLUMAT HARGA JUALAN YEAR END SALE” πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯ . Tarikh 16 - 22 December ( 7 hari) . Design . 1️⃣ Yoora blouse Np rm99 Sales rm65 Sale Combo rm60 x 3 . 2️⃣ Nara blouse Np rm99 Sales rm59 Sale combo rm55 x 3 . 3️⃣ Dyloria suit Np rm179 Sales rm95 Combo rm90 x 3 . 4️⃣ Kurung yusra Np rm199 Sales rm109 free khimar . 5️⃣ Kurung Danella Np rm179 Sales rm89 . 6️⃣ Kurta Yusuf Np Rm99 Sales Rm65 . 7️⃣ Kurta Hamzah Np Rm119 Sales Rm65 . 8️⃣ Atelia Np Rm79 Sales Rm55 Combo Rm50 x 3 . 9️⃣ Qaysara (Limited Saiz) Np Rm169 Sales Rm149 Combo Rm129 x 3 . . ============ Promo sale Add On - Naura Palazzo ============ . Harga asal: RM69 Harga jualan promosi: RM39 . ============ Promo sale Add On - Laura Angelic Shawl ============ . Harga asal: RM49 Harga jualan promosi: RM29 . πŸ“­ FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA . . #JubahsyariMs #qaysarasyarie #yoorablouse #naraablouse #dyloriasuit #kurungyusra #kurungdanella #kurta #kurtayusuf #kurtahamzah #ateliablouse #Atelia60 #pengantinviral #viral #pengantin #pengantinlelaki #pengantinperempuan #bajubridesmaid #bajubridesmaidmalaysia #jubahnikah #jubahpengantin #jubahnikahmuslimah #jubahbertunang #jubahmuslimah #instantshawl #hantaran #bridesmaid #blousemuslimah #bajunikah
  • 7 0 11 hours ago