#jojoonlinebiz Instagram Photos & Videos

jojoonlinebiz - 109 posts

Top Posts

  • SUNYI BILA SINGLE. AYUH TAMBAH MADU BIAR LEBIH MANIS! 🍯

Aip! Madu2 ni sensitip! 😡
Tapi tidak kalau untuk beli samyang. Lol. Beli satu loose pack...
  • SUNYI BILA SINGLE. AYUH TAMBAH MADU BIAR LEBIH MANIS! 🍯 Aip! Madu2 ni sensitip! 😡 Tapi tidak kalau untuk beli samyang. Lol. Beli satu loose pack mcm krik krik je. Tak puas makan satu flavor je, nak rasa yang lain jugak. Tapi nanti over bajet. 🤔 Jangan takut, jangan khawatir, Itu tutt, bukan petir, 🌩️ Beli je lagi empat, kasi yang single tu peneman, kasi yang lain tu madu. The more the merrier, keluarga bahagia aaa aaa~~ 👪👪👪👪 Mix mana2 perisa pun boleh. Tak ada 'rasis' flavor samyang berlaku di sini kecuali yang Family Pack. Eh? Kata takde 'rasis'? Hahaha. Ni kena explain dalam episod lain. 😜 Apa2 hal just click link kat bio atas tu. 👆👆👆 Kalau keluar dp selfie ngan kucing tu, haa.. Betul la tu. Tak salah nombor dah 😝 P/s : Bagi madu kat samyang takpa. Hang nak bagi madu kat bini hang, sistur tak bertanggungjawab nohhh. 😅 Pandai2 la hmpa setel. 😜
  • 37 8 3 days ago

Latest Instagram Posts

  • SUNYI BILA SINGLE. AYUH TAMBAH MADU BIAR LEBIH MANIS! 🍯

Aip! Madu2 ni sensitip! 😡
Tapi tidak kalau untuk beli samyang. Lol. Beli satu loose pack...
  • SUNYI BILA SINGLE. AYUH TAMBAH MADU BIAR LEBIH MANIS! 🍯 Aip! Madu2 ni sensitip! 😡 Tapi tidak kalau untuk beli samyang. Lol. Beli satu loose pack mcm krik krik je. Tak puas makan satu flavor je, nak rasa yang lain jugak. Tapi nanti over bajet. 🤔 Jangan takut, jangan khawatir, Itu tutt, bukan petir, 🌩️ Beli je lagi empat, kasi yang single tu peneman, kasi yang lain tu madu. The more the merrier, keluarga bahagia aaa aaa~~ 👪👪👪👪 Mix mana2 perisa pun boleh. Tak ada 'rasis' flavor samyang berlaku di sini kecuali yang Family Pack. Eh? Kata takde 'rasis'? Hahaha. Ni kena explain dalam episod lain. 😜 Apa2 hal just click link kat bio atas tu. 👆👆👆 Kalau keluar dp selfie ngan kucing tu, haa.. Betul la tu. Tak salah nombor dah 😝 P/s : Bagi madu kat samyang takpa. Hang nak bagi madu kat bini hang, sistur tak bertanggungjawab nohhh. 😅 Pandai2 la hmpa setel. 😜
  • 37 8 3 days ago
  • Ada peminat tangan ayam ke kat sini? Ehh.. Time masak ni, korang yang muslim jangan letak soju pulak. 😅
.
.
Cr : @cookat__
  • Ada peminat tangan ayam ke kat sini? Ehh.. Time masak ni, korang yang muslim jangan letak soju pulak. 😅 . . Cr : @cookat__
  • 57 5 4:48 AM Nov 10, 2018