#astro Instagram Photos & Videos

astro - 2.6m posts

Top Posts

  • [#문빈][포스트] 소년에서 남자로! 아스트로 문빈의 첫 COVER STORY☆

생애 첫 단독 커버 모델로 맨즈헬스 12월 호를 멋지게 장식한 문빈😎💜
문빈 만의 시간 속에서 한층 더 성숙해진 모습까지 모두모두 보여준 대박적인 화보 촬영 현장!
지금 바로 #...
  • [ #문빈][포스트] 소년에서 남자로! 아스트로 문빈의 첫 COVER STORY☆ 생애 첫 단독 커버 모델로 맨즈헬스 12월 호를 멋지게 장식한 문빈😎💜 문빈 만의 시간 속에서 한층 더 성숙해진 모습까지 모두모두 보여준 대박적인 화보 촬영 현장! 지금 바로 #판타지오포스트 에서 공개합니다(*•̀ᴗ•́*)و ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ▶ #네이버_포스트 #아스트로 #ASTRO
  • 2790 37 yesterday
  • I’m so lonely 😌
  • I’m so lonely 😌
  • 3102 20 yesterday

Latest Instagram Posts

  • Ramai orang nak kurus tapi selalu tak cukup protein, air kosong dan serat.. Sedangkan inilah antara nutrisi dan elemen utama yang badan perlukan un...
  • Ramai orang nak kurus tapi selalu tak cukup protein, air kosong dan serat.. Sedangkan inilah antara nutrisi dan elemen utama yang badan perlukan untuk kurus sihat . Protein untuk kekalkan otot, bakar lemak dan bantu shaping badan makin kecik.. Air kosong penting untuk release toksin yang terhasil espwcially daripada pembakaran lemak tersebut, barulah badan makin ringan.. Dan serat penting untuk kawal selera makan lebih lama . Cuba target; ✅ protein ikut berat badan [0.8-1.3g per kg untuk wanita dan 1.0-1.6g per kg untuk lelaki] ✅ air kosong 500ml setiap sejam, 3-5 liter sehari ✅ serat 20-25g sehari . Cuba minima 21 hari dalam kalori defisit betul.. DM coach result anda nanti 😘 . Jika ilmu ini bermanfaat, sila share dengan rakan anda ❤️ . #coachismailayu #teamismailayu coach ismail +60132505120 coach ayu +60122230485 #kurus #plussizemalaysia #slim #meletop #bajubesar #kurus2019 #kahwin2019 #ctdk #jubahbesar #astro #tv3 #malaysia #kurusonlinecoaching
  • 11 0 yesterday
  • Ini lagi satu.. Ma shaa Allah😭😭🙏🏻🙏🏻 Biar gambar berbicara..
▫
Cuba bayangkan, walaupun kak fatihah ni mak kepada 4 orang anak dan busy bekerj...
  • Ini lagi satu.. Ma shaa Allah😭😭🙏🏻🙏🏻 Biar gambar berbicara.. ▫ Cuba bayangkan, walaupun kak fatihah ni mak kepada 4 orang anak dan busy bekerja, tapi beliau berjaya untuk komit dan disiplin sehingga berjaya turunkan 40kg lemak!!😭😭🙌🏻🙌🏻 ▫ Dulu nampak macam mak-mak sekarang nampak macam anak dara uolls. Seriously siapa taknak nampak muda dan sihat kan?😍😍 ▫ Jom mulakan transformasi korang sekarang dengan Kurus Fit Online Coaching💃🏻💃🏻😍 AZAM BARU KAN?? ▫ Klik je link di bio untuk details📲 ▫ Coach Kurus Fit Online Coaching 🎯Rahmat - 0149278104
  • 0 1 yesterday
  • O que falar? 😍
  • O que falar? 😍
  • 9 1 yesterday
  • With Mars Sextile Pluto it’s a good time to make moves toward realizing important goals in your life. You work hard toward your goals and this ener...
  • With Mars Sextile Pluto it’s a good time to make moves toward realizing important goals in your life. You work hard toward your goals and this energy should carry you through. You may have to focus on change and self-understanding may arise. Stay clear about your purpose and it will be rewarding.
  • 5 1 yesterday
  • AROHAでTHEBの私得🉐なIDOL RADIO
推しではないけど皆好きだから🙆🏻⭕
3人ともハイタor握手した私笑 
#astro#theboyz
  • AROHAでTHEBの私得🉐なIDOL RADIO 推しではないけど皆好きだから🙆🏻⭕ 3人ともハイタor握手した私笑 #astro #theboyz
  • 2 0 yesterday
  • さすが大都市 fukuoka
  • さすが大都市 fukuoka
  • 40 2 yesterday